Yüksekova’da ilk defa düzenlenen gece de güzellik sektörünün öne çıkan isimlerine ödülleri takdim edildi. Yüksekova Double Tree by Hilton otelde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Podyum yürüyüşüyle başlayan program daha sonra yöresel kıyafet defilesiyle devam etti.  Programın sunuculuğunu ünlü manken ve sunucu Tuğba Özay ile DJ Uğurcan yaptı. Programı organize eden Hüseyin Yüksel, ‘ Yüksekova’da ilk kez böyle bir organizasyon yapılıyor. Yüksekova gerçekten çok güzel bir yer özelikle temel değer ve kültürlerine bağlı bir halkala karşılaştık. Bu bizleri çok mutlu etti.  Bunun devamını da getirmeyi düşünüyoruz’ dedi. 3C534D0B 9803 4E55 B151 9Fc13F3D4E3C
Ödül gecesi vesilesiyle hayatında ilk kez Hakkari'ye gelme fırsatı bulan davetliler ise,  program öncesi şehri gezme fırsatı bulduklarını şehri ve ilçesini çok güzel bulduklarını belirttiler. Ödül töreni DJ Onur Yıldız’ın verdiği konserle sona erdi.

Hakkari'yi temsilen törene katılan Eva Nur Bayan Kuaförü sahibi Zeynep Tuncer Kahraman 2024'ün en iyi çıkış yapanlar listesinde yerini aldı. 

Kahraman organizasyonda emeği bulunan herkese teşekkür etti. 

Hakkari-Van kara yolunda kaza: 3 yaralı Hakkari-Van kara yolunda kaza: 3 yaralı

I M G 2620

Kaynak: Nirgül UYSAL