Hakkâri Valisi Ali Çelik; Otluca Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Hilmi Orhan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Bahadır Sami Nesil, Vali Yardımcısı Abdulkadir Işık ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy’u makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Ali Ünlüsoy için taziye dileklerinde bulundu.

Ziyarette, merhum Ali Ünlüsoy’un vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Çelik, başta Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy olmak üzere tüm aileye sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Şemdinli’de  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı Şemdinli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Vali Çelik ve beraberindekilere nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ