Veda yemeği programına  Hakkari Valisi Ali Çelik,Vali Yardımcılar Buğra Karadağ, Tayyar Emre Mahmutoğlu,  Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, tayini çıkan hakim , savcı ve Hakkari Adliyesi personeli katıldı.

Programdan Hakkari Cumhuriyet Başsacısı Harun Ünlüsoy,tayini çıkan hakimlere savcılara  görev süreleri boyunca yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. 

Hakkari'de korkutan yangın kontrol altına alındı Hakkari'de korkutan yangın kontrol altına alındı

Ünlüsoy,  yapmış olduğu açılış konuşmasında; şunları ifade etti. 2024 Ana kararnamesi ile Hakkari Adliyesinden tayinle ayrılan meslektaşlarını uğurlamak ve helalleşmek adına bir araya geldiklerini ifade ederek şunları kaydetti.

''Tayinleri çıkan meslektaşlarının teşkilatımıza ve adliyemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederim .Yeni görev yerlerinin kendilerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi diliyorum.'' 

Tayin olan Hakim ve Cumhuriyet Savcılarına  Hakkari Valisi Ali Çelik ve  Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy ve  tarafından plaket ve hediyeleri takdim edilmiştir.

Editör: Haber Merkezi