Hakkari'de Temmuz ayında karla mücadele çalışması Hakkari'de Temmuz ayında karla mücadele çalışması

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç Hakkari İl Sesi Gazetesi’ni ziyaret ederek Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı ve Muhabir Hikmet Temeş ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette, Başkan Dinç Derecik'te hayata geçireceği  projelerini anlattı.

Dinç, yerel yönetimde şeffaflığı, katılımcılığı ve adaleti vurguladı.

Ayın bir haftasını Hakkari kent merkezinde geçireceğini ifade eden Dinç, şunları paylaştı.

'' Hakkari Ankara'ya uzak Derecik ise Hakkari'ye uzak. Biz bunun farkındayız. Ziyaretimizin amacı Hakkari Valisi Sayın  Ali Çelik başta olmak üzere  kamu kurum ve kuruluşlarla istişareleri artırmak. Belediyecilik anlayışım, tüm vatandaşlara eşit mesafede olmak, hizmeti adaletli bir şekilde dağıtmak, şeffaf ve hesap verebilir olmaktır. Derecik'in  kalkınması, güvenliği, temizliği, altyapısı, kültürü, eğitimi, sağlığı, turizmi, tarımı, sanayisi, sporu ve sosyal hayatı için projelerimiz hazır. İlçemizi  hep birlikte yöneteceğiz. Tabi bunu yaparken basın ile birlikte çalışacağız. İlçemizde sorunları çözümü adına basın ile olan iletişimi  daha güçlü hale getireceğiz. ''dedi.

Hakkari İl Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı ise Derecik Belediye Başkanı seçilen Hasan Dinç'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dinç ve beraberindekilere  teşekkür etti.

Muhabir: Nirgül Uysal