Halk Eğitim Merkezi konferans Salonunda yapılan kongreye AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, 23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili A. Mutalip Özbek, MHP İl Başkanı Fatin Öztepe, Van Beyazay Derneği Başkanı Kasım Özanlı, Türkiye Beyazay Derneği Doğu 3 bölge  Koordinatorü İsmail Dulek, Van Üniversitesinden Prof. Dr. A. Mecit Canatak, Bitlis Üniversitesinden Doç. Dr. Hasan Buğrul ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Türkiye Beyazay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şirin Selçuk, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, kongreye iştirak eden herkese teşekkür etti.

 Van Beyazay Derneği Başkanı Kasım Özanlı ise konuşmasında şunları kaydetti.

"Türkiye Beyaz Derneği, görme, işitme ve konuşma, bedensel, zihinsel ve kronik hastalıklardan dolayı tüm engelli kitlesini hedef alan, ürettiği ve hayatta geçirdiği projelerle engellilerin umut kaynağı olmak, eğitim ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla çalışmalarını gerçekleştirmektedir.D ernek Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Sayın Şirin Selçuk hanımı, yönetim kurulu ve üyelerini tebrik eder hayırlı olmasını dilerim."

Valilik açıkladı bakın Hakkari'de kaç intihar yaşanmış! Valilik açıkladı bakın Hakkari'de kaç intihar yaşanmış!

Editör: Haber Merkezi